Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Tribù

 

Tribù: wereldtop in design tuinmeubelen

 

Exclusief, high-end tuinmeubilair: hét speelterrein van het Belgische Tribù. In de vroege jaren 90 was Tribù een van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk. Tribù verdeelt zijn design buitenmeubelen vandaag in meer dan 70 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector. 

Missie

zorgeloos buiten genieten 

Het is onze passie u de dagelijkse stress even te laten vergeten, terwijl u comfortabel onderuitzakt in een van onze buitenmeubelen. Ons design is een huwelijk tussen hoogwaardige kwaliteit en een pure, tijdloze stijl. Het uitgebreide gamma design tuinmeubelen maar ook parasols en terrasaccessoires, vormt elk terras om tot een plek waar het fijn vertoeven is met familie en vrienden.

De jarenlange knowhow en flexibiliteit in afwerking, kleuren en stoffen maken van Tribù ook een gewaardeerde partner voor de projectmarkt. Van de ontwerpfase tot de eigenlijke uitvoering ervaart u de expertise van Tribù. 

DNA

EENVOUD, INNOVATIE & KWALITEIT

  • Discrete luxe: Modern, maar altijd puur en verfijnd: zo herkent u de ontwerpen van Tribù. Luxueuze en ingetogen design tuinmeubelen, zonder opvallende vormen of kleuren. Tribù is tijdloos.
  • Duurzame materialen: Tribù steunt op duurzaamheid, en selecteert alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Buitenmeubelen moeten veel meer doorstaan dan binnenhuismeubelen – en die uitdaging vult Tribù als geen ander in. 
  • Innovatie: Research & development: een van de hoekstenen van Tribù. Onze sterkte? De nooit aflatende passie om nieuwe, natuurlijk uitziende materialen te vinden. Voor exclusieve buitenmeubelen die weer en wind kunnen trotseren.
  • Uitstekend zitcomfort: Mooi én comfortabel? Zink neer in onze hoogwaardige design tuinmeubelen en voel de spanning wegglijden. Zitcomfort is onze prioriteit – dat voelt u meteen.
  • Respect: Tribù zet in op ethisch ondernemen en respect voor de natuur. Wij verzekeren bijvoorbeeld de goede werkomstandigheden van onze Indonesische vlechters. Ook streven wij ernaar om al onze verpakkingen milieuvriendelijk te maken. Dat doel brengen wij elke dag een stap dichterbij. 

DESIGN

TIJDLOZE ELEGANTIE

Tribù is een mix van eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme, die zelfs na jaren niet gaat vervelen. De typische verfijnde detailafwerking creëert design tuinmeubelen met een finesse die de vergelijking met binnenhuismeubelen aankan.
Internationale designers ontwerpen een groot deel van de collectie. Zij worden geselecteerd op hun stijl die aansluit bij de typische Tribù-stijl: ingetogen lijnen met een unieke zin voor detail. 

top